Spread the love

Po drugi put ćemo uživati, učiti i isprobavati jednu srećniju verziju sebe na AFRODITA retreatu u Ljutoj na moru! Okupićemo se oko starih i novih tema i iskusiti isceljujuću moć ženskog kruga. Kako nam je bilo prošle godine, pogledajte putem sledećeg linka – https://www.youtube.com/results?search_query=afrodita+vila+nikcevic

Kombinacija iz snova – letovanje u prelepom ambijentu kamene vile na samoj obali mora u mirnom mestu Ljuta u srcu Boke Kotorske, 7 km od Kotora (https://www.youtube.com/watch?v=b7jP0ZWxKwA&t=94s) i šestodnevni retreat namenjen ženama, sa sadržajima koji inspirišu, isceljuju, povezuju nas sa sopstvenom energijom i otvaraju nas za sasvim nove vidike i mogućnosti u životu. Da li je trenutak da darujete sebe ovim luksuzom za dušu i telo, koji je mnogo više od običnog godišnjeg odmora?

Afrodita i druge boginje ljubavi iz raznih tradicija predstavljaju naš ženski kapacitet za ljubav, strast, uživanje, blaženstvo, ekstazu, primanje i kreiranje lepote u životu. Kad ovu energiju u sebi osvestimo, prihvatimo i oslobodimo, donosi nam vibrantno osećanje vitalnosti, strujanje inspiracije, senzualno zračenje, novo samopouzdanje i lakoću u ophođenju sa muškarcima. Život bez ovog ekstatičkog kvaliteta izgleda suv i lišen smisla, čak i kada je uspešan u svim važnim oblastima. Većina žena čezne za ljubavnim odnosom punim intimnosti i erosove iskre. Sa druge strane je strah od prepuštanja, često zbog bolnih iskustava iz prošlosti. Ženska seksualnost je, takođe, kroz vekove patrijarhata ostajala neshvaćena, potiskivana i marginalizovana.

Ova radionica je prilika da, uz podršku grupe, bezbedno zaronimo u energije boginja ljubavi, da iscelimo rane iz prošlosti i opunomoćimo sebe za srećniji i ispunjeniji život. Kroz mitološke priče, razgovore, koučing, vođene meditacije, rad sa glasom, energetske vežbe i male rituale u prepodnevnom i popodnevnom bloku, otvorićemo se za dublje iskustvo sopstvene senzualnosti, zadovoljstva, intimnosti i odnosa. Pored toga, dan ćemo počinjati asanama, pranajamama i meditacijama pomoću kojih ćemo se svesno povezati sa svojim bićem. Za šest dana ćemo naučiti sistem Kundalini yoga vežbi koje možemo kasnije da primenjujemo samostalno svakog jutra. U večernjim satima ćemo kroz senzualni ples i pokret doći u dodir sa svojim željama i potisnutim strastima i učiti da osetimo, probudimo i prihvatimo svoje telo i ženstvenost.

Šestodnevna radionica nudi brojne prilike za novo iskustvo sebe, kao i kompletan “paket” znanja, veština i praksi koje su vam potrebne da napravite korak ka novom, opunomoćenom ženskom identitetu, koji donosi više zadovoljstva životom i uspešnije odnose sa muškarcima. Između termina predviđenih za radionicu je dosta vremema za plažu, odmor, šetnju, masažu, druženje. Organzovaćemo i zajednički izlet brodićem po Bokokotorskom zalivu, posete Perastu i Kotoru i poneki večernji izlazak.

Voditeljke radionice:

Dr Izabela Huber (www.izabelahuber.com FB stranica: Neurokoučing i terapija) je klinički psiholog, life coach i plesni terapeut. Njen pristup „Coaching by Consciousness“ zasnovan je na integraciji proverenih metoda ličnog razvoja iz različitih tradicija (psihoterapija, meditacija, energetski rad…) sa novim saznanjima neuronauke.

Una Senić (www.poledancefitness.rs) je novinar i voditelj. Poznajete je iz formata „x faktor“ i „ja imam talenat“. Trenutno je voditelj jutarnjeg programa na play radiju. Sertifikovani je Kundalini Yoga učitelj (Kundalini Research Institute) i instruktor Pole Dance Fitness-a (S-Pole).

Organizator retreat-a

Milanka Seka Nikčević – dipl. pravnik i homeopta sa dugogodišnjim iskustvom. Poseduje znanja iz oblasti transakcione analize, reiki metoda, SU YOK-a i EFT-a. Neguje holistički pristup u radu sa klijentima. Jedan je od organizatora seminara Čarobni vikend kao i prošlogodišnjeg retreat-a Afrodita.

Smeštaj je u dvokrevetnim sobama na bazi polupansiona. Iskoristite jedinstvenu priliku da letujete na jedinstveni način po ovim zaista promotivnim cenama, kako za luksuzni smeštaj, tako i za bogat sadržaj retreata! Cena za rane prijave, do 25.2.2019. je 460e (avans je 30 %), a nakon tog datuma 550e. Cena uključuje smeštaj na bazi polupansiona i kompletan program ritrita, a ne uključuje troškove prevoza i fakultativnih izleta.

Moguće su manje izmene programa.

Informacije i prijave na: izabelahuber@gmx.at (tel: 063 74 01 586), unapdf@gmail.com (tel: 065 23 60 335) i nikcevic@open.telekom.rs (tel: 064 26 63 830)

Detaljnije o samom programu i temama predavanja mozete videti na sajtu Vile Nikcevic https://vilanikcevic.com/afrodita-program/