Spread the love

Većinu žena strefi pravi napad panike pred putovanje – pa makar išle negde samo na vikend. Pakovanje je svima ultimativna noćna mora, i verujemo da se većina vas prepoznaje u tome.

Čak i ako se setite da ponesu apsolutno sve što je potrebno, na samom putovanju ćete vrlo verovatno doći do zaključka da izgledate potpuno bezveze. Vrlo je verovatno da će vam u vozu, avionu ili autobusu sve smetati. Šavovi će vas žuljati, farmerice će vam biti preuske, a u sred putovanja shvatićete da poliester nije baš bi najbolji izbor materijala.

Sada slede saveti kojih treba da se pridržavate.

– Nabavite sebi barem jednu lepršavu vrećastu haljinu, jer to je kao da ste se umotali u tanušno ćebence.

– Kada direktno posle puta morate da idete na poslovni sastanak ili kakvi drugi formalni događaj, savetujemo vam da se obučete u crno. Šire poslovne pantalone su klasičan, a udobni izbor, a crni sako i i obična majica uvek izgedaju odlično.

– Teksas tregerice su uvek odličan izbor. Tako praktične i prigodne svim temperaturama.

– Ako nemate vremena da osmislite dobru kombinaciju, uvek se možete osloniti na dobar mantil koji će zaseniti sve ostalo.

– Niko ne izgleda zavodljivo posle dugog puta tokom kojeg ćete najverovatnije spavati. Pa, pošto sigurno nećete imati vremena da sređujete frizuri pre izlaska iz vozila, povedite se primerom poznatih zvezda i stavite jednu dobru kapu ili šešir i sunčane naočare.

Helanke i tunika su definitivno najbolji izbor i ostavljaju vam zaista puno mogućnosti.

– Sako sašiven od sportskog materijala sada je vrlo česta pojava u buticima. Dajte mu šansu, jer u njemu će vam biti udobno, a izgledaćete elegantno. Uz njega bez problema možete nositi udobne farmerice i majicu sa printom.