Raznolikost gastronomske ponude predstavlja neizostavan deo iskustva u Humi, pogotovo kada se radi o fine dining restoranu Mudra Art Cuisine koji je ovog leta započeo saradnju sa priznatim francuskim šefom Guillaume
Iskandarom.

Sa bogatim medjunarodnim iskustvom stečenim u Michelinovim restoranima širom Francuske, šef Guillaume donosi obilje kulinarskog znanja i strasti u pripremi fine dining jela koja će vas fascinirati.
U Mudra Art Cuisine svako jelo predstavlja spoj tradicije i inovacije, dok šef Iskandar majstorski spaja eleganciju francuske kuhinje s bogatstvom lokalnih i organskih sastojaka. Njegova vizija unosi novu dimenziju u kulinarsku scenu Crne Gore, nudeći jedinstveno iskustvo koje će zasigurno očarati sve ljubitelje fine dining-a.
Uz fantastično vino, ukusnu hranu i opuštajuću muziku, letnja noć u Mudra Art Cuisine postaje nezaboravno gastronomsko putovanje u srcu Bokokotorskog zaliva.
Možete li nam reći nešto o Vašem kulinarskom putu i kako ste stigli do Michelin zvezde?

Guillaume Iskandar: Mudra Art Cuisine je mesto gde spajamo umetnost i kuhinju. Naš cilj je da
kreiramo kulinarsko iskustvo koje angažuje sva čula. Svaki tanjir je pažljivo osmišljen, koristeći lokalne i sezonske sastojke, i prezentovan kao umetničko delo.



Rođen 27.7.1968. u Baču (Vojvodina, Srbija). Srednju školu završio u Bačkoj Palanci, Pravni fakultet studirao u Novom Sadu. Od 1990. radi kao novinar – u početku kao novosadski dopisnik beogradskih “Večernjih novosti”; zagrebačke “Arene”, sarajevskih “Naših dana”. Sarađuje i u magazinima “Vreme” i “Stav”.
1992. sa grupom studenata obnavlja izlaženje studentskog mesečnika “Index”. Posle dva broja sledi smena celokupne redakcije i pokretanje magazina “Nezavisi Index” koji će kasnije 1993. promeniti ime u “Svet” iz kojeg je nastala izdavačka kuća Color Press Grupa.
Danas na čelu Color Press Grupe najvećeg izdavača magazina u regionu sa kompanijama u svih 6 republika – 110 magazina, 25 internet portala i preko 80 konferencija i festivala godišnje.
U porfoliju kompanije pored domaćih (poput magazina “Lepota i zdravlje”, “Svet”, “Pošalji recept”, “Lekovito bilje” itd) nalaze se i brojni licencni brendovi: “The Economist”, “Hello!”, “Gloria”, “Story”, “Star”, “Lisa Moj stan”, “Hausbau”, “Brava Casa”, “Bravo”, “Alan Ford”, “Grazia”, “La Cucina Italiana”, “Auto Bild” i brojni drugi.