Guillaume Iskandar
Spread the love
Smešten na samoj obali zaliva Boke Kotorske, Huma Kotor Bay Hotel pruža savršen spoj elegancije, komfora i prirodne lepote. Ovaj luksuzni hotel, okružen spektakularnim planinskim pejzažima, nudi nezaboravno iskustvo za sve ljubitelje premijum ambijenta i vrhunske usluge.
Gosti hotela mogu uživati u prostranim i moderno opremljenim sobama i apartmanima, a posetioci koji preferiraju maksimalnu privatnost i raskoš, na raspolaganju su vile, pažljivo dizajnirane da zadovolje i najveće zahteve, sa naglaskom na detalje i udobnost. Luksuzni spa centar nudi veliki broj tretmana i masaža kao i otvoreni bazen sa pogledom na zaliv koji će oduševiti sve posetioce ovog jedinstvenog hotela.
Raznolikost gastronomske ponude predstavlja neizostavan deo iskustva u Humi, pogotovo kada se radi o fine dining restoranu Mudra Art Cuisine koji je ovog leta započeo saradnju sa priznatim francuskim šefom Guillaume
Iskandarom.

Sa bogatim medjunarodnim iskustvom stečenim u Michelinovim restoranima širom Francuske, šef Guillaume donosi obilje kulinarskog znanja i strasti u pripremi fine dining jela koja će vas fascinirati.
U Mudra Art Cuisine svako jelo predstavlja spoj tradicije i inovacije, dok šef Iskandar majstorski spaja eleganciju francuske kuhinje s bogatstvom lokalnih i organskih sastojaka. Njegova vizija unosi novu dimenziju u kulinarsku scenu Crne Gore, nudeći jedinstveno iskustvo koje će zasigurno očarati sve ljubitelje fine dining-a.

Uz fantastično vino, ukusnu hranu i opuštajuću muziku, letnja noć u Mudra Art Cuisine postaje nezaboravno gastronomsko putovanje u srcu Bokokotorskog zaliva.

Možete li nam reći nešto o Vašem kulinarskom putu i kako ste stigli do Michelin zvezde?

Guillaume Iskandar: Moj kulinarski put je započeo u Francuskoj, gde sam se školovao i radio u nekoliko prestižnih restorana. Nakon par godina truda i rada sa nekim od najboljih chefova na svetu, bio sam nagrađen Michelinovom zvezdom. To je bila potvrda mog rada i podstrek da nastavim da unapređujem svoje kulinarske veštine i istražujem nove tehnike i sastojke.

www.zoan.photography
Šta vas je inspirisalo da se pridružite Mudra Art Cuisine restoranu u Kotoru?

Guillaume Iskandar: Mudra Art Cuisine mi je pružila jedinstvenu priliku da radim u prelepom ambijentu, tik do mora, sa neverovatnim pogledom i posebnom energijom. Takođe, Crna Gora je bogata lokalnim sastojcima koje sam želeo da istražim i uključim u svoj meni.

Kako biste opisali koncept Mudra Art Cuisine i šta ga čini jedinstvenim?

Guillaume Iskandar: Mudra Art Cuisine je mesto gde spajamo umetnost i kuhinju. Naš cilj je da kreiramo kulinarsko iskustvo koje angažuje sva čula. Svaki tanjir je pažljivo osmišljen, koristeći lokalne i sezonske sastojke, i prezentovan kao umetničko delo.

Huma Kotor Bay Hotel & Villas je savršen izbor za sve koji žele da spoje luksuzno opuštanje sa istraživanjem jedne od najlepših destinacija na Jadranu.
www.zoan.photography
www.zoan.photography
www.zoan.photography