Spread the love

Turistička organizacija regije Zapadna Srbija završila je uspešno studijsko putovanje promocijom u Trstu. Prilikom samog dolaska u grad, delegaciju je primila generalni konzul Srbije u Trstu Ivana Stojiljković u prostorijama konzulata, gde je u razgovoru sa predstavnicima Regije istakla veliku zahvalnost na dolasku i nadu za još bolju saradnju u budućnosti.

Nakon toga održana je prezentacija turističke ponude Regije u prostorijama srpskog udruženja u okviru crkve Svetog Spiridona uz blagoslov protojereja Raška Radovića. Promociji i prezentaciji prisustvovao je veliki broj lokalnog stanovništva i medija, a događaj su pored našeg konzula u Trstu uveličali i konzuli Hrvatske i Grčke. Potom su gosti imali priliku da probaju gastronomsku ponudu zlatiborskog kraja i u neformalnom razgovoru saznaju dodatne informacije.

Veliku pomoć u organizaciji ovog događaja predstavnici TO regije Zapadna Srbija imali su od udruženja Srba u Trstu “Vuk Karadžić“ sa kojim je potvrđena odlična saradnja i dogovoreni su slični događaji u budućnosti.

Foto: Promo